ARCHÍV - Szelektív kukák cseréje Székesfehérvár családi házainál - További teendők (FRISSÍTETT - 2021.05.03.)

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Február végével kezdtük meg a székesfehérvári családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtők cseréjét és mostanáig a város legtöbb területén elszállítottuk a régi edényeket, helyükre pedig új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt helyeztünk ki.

Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén azonban még nem történt meg a szelektív edények cseréje, amely Öreghegyen keddi szelektív hulladékgyűjtési napokon, Maroshegyen pedig péntekenként a szelektív hulladékgyűjtési napokon május 31-ig folytatódik. Így arra kérjük ezen területek lakóit, hogy a régi kukát – akár hulladék nélkül is – a hulladéknaptár szerint meghatározott szelektív hulladékgyűjtési napokon mindenképpen hagyják kint a közterületen, hogy a cserét végre tudjuk hajtani. Ha a gyűjtési napon nem történik meg a szelektív edény cseréje az ürítést követően fél órával, vigyék be az edényt, majd helyezzék ki ismét a következő szelektív gyűjtési napon. Az edénycserét követően csak a szürke, sárga-kék fogantyúval ellátott új gyűjtőedényt vigyék be ingatlanukra.

 

A fent jelölt területeken lakók május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket székesfehérvári Ügyfélszolgálatunkon. Ugyan a személyes ügyfélfogadás 2021. május 17., hétfőig szünetel, de ez NEM VONATKOZIK a szelektív kukák cseréjének átvételére. Azon fehérvári családi házas övezeteiben lakók, ahol az edénycsere lezajlott (ez alól kivételt képez Öreghegy több utcája és Maroshegy egy része) április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket székesfehérvári Ügyfélszolgálatunkon (a személyes ügyfélszolgálat működésének felfüggesztése ellenére), a régi edény beszállításával, személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával, az alábbi időpontokban:

Hétfő: 13:00 -16:00
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 7:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 – 12:00
Péntek: ZÁRVA 

 

Az új gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék továbbra is a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra.
Kérjük, hogy az edénybe csak a Társaságunk által kiadott tájékoztatókban és a kukára ragasztott matricán felsorolt, hasznosítható hulladékokat helyezzék el!

 

Legfrissebb híreinkről a www.deponia.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

Szíves együttműködésüket köszönjük!
DEPÓNIA Nonprofit Kft.