ARCHÍV - Edényazonosító matricák felhelyezése, ellenőrzése

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Társaságunk az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldött, melyet a települési vegyes (kommunális) hulladékgyűjtő edény oldalára kértünk felragasztani. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Erre a postázott tájékoztatóban is felhívtuk szíves figyelmüket.
Kollégáink folyamatosan ellenőrzik, hogy a használatban lévő edényre felragasztásra került-e a matrica. Amennyiben nem, úgy erről tájékoztató matricát ragasztunk, amely tartalmazza, hogy a hulladékgyűjtő edény ilyen matricával nem rendelkezik és kérjük, hogy a következő ürítési napra ezen hiányosságot pótolni szíveskedjenek!
Az edényazonosító matricával nem rendelkező hulladékgyűjtő edények 2019. február 01-től (az adott szállítási napon) nem kerülnek elszállításra!

Köszönjük segítségüket és együttműködésüket!

 

Velencei tó térségi településekre (Alcsútdoboz, Baracska, Gárdony, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék/Pettend, Martonvásár, Nadap, Pázmánd, Tabajd, Tordas, Vál, Velence, Zichyújfalu), valamint Várpalota és térsége településekre (Litér, Ősi, Öskü, Papkeszi, Tés, Vilonya) a fentiek nem vonatkoznak!

 

DEPÓNIA Nonprofit Kft.