ARCHÍV - Pilisvörösvár

Tisztelt Ügyfeleink!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 4-től Pilisvörösváron közszolgáltatóként a Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Kft. végzi a települési hulladék gyűjtését.

A napokban postázásra került a pilisvörösvári lakosok számára egy tájékoztató, mely tartalmazza a közszolgáltatás műszaki tartalmát, a fontosabb tudnivalókat, továbbá egy hulladéknaptár utcalistával. Ezek a dokumentumok elektronikusan a Címlapon található Településkeresőn - Pilisvörösvárt kiválasztva - keresztül érhetők el, ahol számos a településre vonatkozó információt találnak. Levelünkkel együtt kiküldésre kerültek az edényazonosító- és zöldhulladék matricák. Továbbá postáztuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről szóló szerződést 2 példányban, melynek egy példányát aláírás után kérünk visszapostázni címünkre (8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3.)..

 

A pilisvörösvári ügyfélszolgálattal kapcsolatos közleményt itt olvashatják.

 

Kérjük az aktuális hírekről tájékozódjanak honlapunkon, továbbá kövessék közösségi oldalunkat (https://www.facebook.com/deponianonprofitkft).

Együttműködésüket köszönjük!

Depónia Nonprofit Kft.