Szelektív hulladék

Fontos tudnivalók

Az elkülönített (szelektív) hulladékgyűjtés az a folyamat, mely során a háztartásokban keletkező, feleslegessé vált, de hasznosítható anyagokat külön gyűjtjük, és megfelelő módon és állapotban adjuk tovább hasznosításra, feldolgozásra.

Tovább

 

Szelektív szigetek

Tovább

 

Lakossági hulladékudvar

A Depónia Nonprofit Kft. a lakosság környezetszemléletű tudat-formálását célozva hulladékudvarokat üzemeltet. A hulladékudvarok olyan gyűjtőhelyek, ahol szakképzett személyzet segítségével különböző fajta és nagyobb tömegű előre szelektált hulladék helyezhető el.

Tovább

 

Házhoz menő szelektív gyűjtés

A szelektív hulladékgyűjtésre már régóta lehetőségük van a környezettudatos lakosoknak. Az elmúlt években a Depónia Nonprofit Kft. ehhez egyre több segítséget próbál biztosítani.

Tovább

 

Zöldgyűjtés

A zöldhulladék gyűjtés során az áttetsző zsákban (110 l űrtartalmú) elhelyezett illetve kötegelt (max. 70 cm hosszú, 50 cm átmérőjű) zöldhulladék kerül elszállításra., mely a Székesfehérvár - Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelőn történő komposztálást követően értékesítésre kerül.

Tovább

 

Veszélyes hulladék gyűjtés

A Depónia Nonprofit Kft. lehetőséget kínál a lakosság számára feleslegessé vált veszélyes hulladékok elhelyezésére is hulladékudvaraiban.

Tovább

 

Elektronikai hulladék gyűjtés

A Depónia Nonprofit Kft. minden évben előre meghirdetett időpontokban (kérjük ezügyben figyelje a Friss híreket) elektromos és elektronikai hulladékgyűjtést szervez, mely során a lakosság díjmenetesen leadhatja a háztartásokból kikerülő elektromos berendezéseket (pl.: tv, video, mosógép, hűtő, tűzhely, számítógép, monitor, mikrohullámú sütő, lemezjátszó, videó, kávédaráló, hajszárító, stb.).

Tovább