Menü

Mérlegház körüli terület karbantartás - 2023.06.02-03.

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központunk mérlegház körüli területét 2023. június 02-03-án karbantartják. A be-és kiléptetés majd egy oldalon történik, így a várakozási idő megnövekedhet. Szíves együttműködésüket köszönjük!

Pünkösdi ünnepi hulladékszállítás_Nyitvatartás

ÜNNEPI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS, NYITVATARTÁS - PÜNKÖSD   A lakossági hulladékszállítás 2023. május 29-én, hétfőn VÁLTOZATLAN! Kérjük edényeiket reggel 6 óráig helyezzék ki.   Személyes Ügyfélszolgálataink, Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központ és a Hulladékudvarok 2023. május 29-én, hétfőn ZÁRVA TARTANAK!   További információkat és friss híreket a www.deponia.hu honlapon találnak. Együttműködésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Be oldali mérleg karbantartás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központunkban a mérlegház be oldali mérlegét az elkövetkezendő időszakban (2023. május 08-20.) karbantartják és hitelesítik. A be-és kiléptetés egy oldalon zajlik, így a várakozási idő megnövekedhet. Szíves együttműködésüket köszönjük!  

Edény bérletidíj számla, QR kóddal történő kiegyenlítése

Tisztelt Ügyfelünk!   Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben edény bérletidíj számláját a csekken szerepelő QR kód segítségével egyenlíti ki, úgy a beazonosítás érdekében - a csekken szerepelő név és cím adatok megadása mellett - minden esetben szíveskedjen beírni a közlemény rovatba a Befizetőazonosítót! Együttműködését köszönjük!

ÜNNEPI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS - NYITVATARTÁS - MÁJUS 01.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Depónia Nonprofit Kft. a lakossági hulladékszállítást 2023. május elsején, hétfőn a MEGSZOKOTT ÜRÍTÉSI REND SZERINT VÉGZI. Kérjük a gyűjtőedényeket reggel 6 órára szíveskedjenek kihelyezni!       Személyes Ügyfélszolgálataink, Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központunk és Hulladékudvaraink 2023. május elsején, hétfőn ZÁRVA TARTANAK. 2023. május elsején, hétfőn a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központban a VESZÉLYES hulladék és FÉM hulladék átvétel    (pl. elektronika-, TV-, monitor-, hűtőberendezés, festék akkumulátor) SZÜNETEL.     A többi napon nyitvatartásunk változatlan!  

ZSÁKOS KOMPOSZT ÉRTÉKESÍTÉS MÁJUS ELSEJÉIG SZÜNETEL!

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt a ZSÁKOS KOMPOSZT ÉRTÉKESÍTÉS előreláthatólag 2023. május elsejéig SZÜNETEL, 2023. május 02-ától zsákos formában is kapható! Természetesen ömlesztett formában továbbra is tudnak tőlünk vásárolni Székesfehérvár-Csala, Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központunkban, nyitvatartási időben az érdeklődők.   Szíves megértésüket köszönjük! Depónia Nonprofit Kft.  

Oldalak