Bemutatkozás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. 2001. február 8-án alakult, jelenleg 100% önkormányzati tulajdonban működik. 2014.07.01.-től Nonprofit szervezetté alakultunk át.

Fő tevékenységeink:

  • Lakossági  hulladékszállítás
  • Hulladéklerakó üzemeltetés
  • Lakossági hulladékudvar üzemeltetés

Társaságunk célja

A társaság célja, hogy a térség hulladékkezelésén túl, a kapcsolódó szolgáltatási rendszerek szakmai és koordinációs feladatait is ellássa.

 

Alapvető célunk a környezet hulladék által okozott terhelésének minimalizálása, szennyezésének elkerülése, a képződő hulladék mennyiségének  csökkentése. Mindezek érdekében a keletkező hulladék minél nagyobb arányú hasznosítására, a fogyasztás-termelés körforgásban való tartására törekszünk, s szorgalmazzuk az ehhez szükséges megfelelő feldolgozó háttéripar bővítését is.

Szakembereink rendelkeznek a kommunális hulladékok kezelésével kapcsolatban felmerülő feladatok és problémák megoldásához szükséges szakismerettel és tapasztalattal.

Társaságunk az esetlegesen felmerülő környezeti károkra elkülönített alapot hozott létre, emellett környezetszennyezési és szolgáltatási biztosítással is rendelkezünk.

Depónai Nonprofit Kft. szolgáltatási területe

 

 

Depónia Nonprofit Kft. szolgáltatási területe nagyobb térképen való megjelenítése

Adatközlés a KÖZTULAJDONBAN ÁLLÓ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK TAKARÉKOSABB MŰKÖDÉSÉRŐL SZÓLÓ 2009. ÉVI cxxii. TÖRVÉNY (Ktgt.) 2.§ alapján

Adatközlés a 2009. évi CXXII. Törvény (Ktgt.) 2.§ alapján