Településkereső

Mór


Információk Mór településen élő ügyfeleink részére:
Oszlop 1
Körzet:
Székesfehérvár és körzete
Rendeletek
Az önkormányzat hulladékgazdálkodási rendelete
Az aktuális jogszabályok a www.njt.hu, az önkormányzati rendeletek a https://or.njt.hu/ oldalról elérhetőek és letölthetőek.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. a Magyar Állammal kötött hulladékkoncessziós szerződés keretében kötelezettséget vállalt és egyben kizárólagosan jogosult a Ht. 2. § (1) bek. 27b. pontja szerinti állami hulladékgazdálkodási közfeladat ellátására, ezen belül a Magyarország területén keletkező meghatározott típusú veszélyes és nem veszélyes hulladék gyűjtésére, szállítására, előkezelésére, kereskedelmére, közvetítésére és a Magyarország területén keletkező meghatározott típusú hulladékkal kapcsolatos rendszer szervezésre. Így 2023.07.01-től a koncessziós rendszer bevezetésével a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megszervezése, felügyelete és szabályozása kikerült az önkormányzatok kötelezettségei közül.
A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás alkalmazott díjai
Oszlop 2
Illetékes ügyfélszolgálat
Szelektív hulladékgyűjtés
Gyűjtőszigetek
Lomtalanítás
Hulladékudvar:
Zsák- és matricaértékesítés: A települési vegyes többlethulladék gyűjtésére szolgáló zsák, illetve zöldhulladék elszállítására feljogosító zöldhulladék matrica illetékes ügyfélszolgálatainkon vásárolható. Az aktuális árusítóhelyekről ügyfélszolgálati irodáink elérhetőségeinek egyikén is érdeklődhet.
Zsák- és matricaértékesítési hely Mór településen: Prémium Mór 2010 Kft.-Rákóczi u. 30.; Mór-Frucht Kft. (Kisvakond Gazdabolt) - Kossuth L.u. 3.
Zsák- és matricaárak:
MegnevezésBruttó ár
Települési vegyes hulladék zsák (120 l)420 Ft
Zöldhulladék matrica390 Ft

Hulladéknaptár kereső

Hulladéknaptár kereső családi házas övezetekben

Kérjük, válassza ki a listából a kívánt településrészt!