Elmaradt hulladékszállítás (kommunális, fenyő) - 2021. 01.19.

Tisztelt Ügyfeleink!   Az időjárás kapcsán kialakult útviszonyok miatt elmaradt:   2021.01.19-én a fenyőfa gyűjtés Tinnye településen a Királyok Völgye egy részén és a Mediterrán Völgy teljes területén.  A probléma megoldása érdekében vállaljuk, hogy az említett területen a következő ürítési napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett fenyőfákat elszállítjuk.   a fenyőfa gyűjtés Budajenő településen a Hordó, Inda, Bokréta, Vadvirág, Hombár, Patics, Sánc utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy a következő szállítási napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett fenyőfákat elszállítjuk. a kommunális hulladékgyűjtés Solymáron a Csősz, a Völgy és a Hegy utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot. a kommunális hulladékgyűjtés Budakeszi településen a Gall utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy a következő szállítási napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.   Megértésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Elmaradt hulladékszállítás (kommunális, szelektív, fenyő) - 2021. 01.14. - 01.15.

Tisztelt Ügyfeleink!   Az időjárás kapcsán kialakult útviszonyok miatt elmaradt:   2021.01.14-én a fenyőfa gyűjtés Perbál település egy részén. Az elmaradt fenyő szállítást január 26-án pótoljuk. a szelektív és a fenyő gyűjtése Pilisszántó település egy részén. Az elmaradt fenyő szállítást január 26-án pótoljuk, az elmaradt szelektív szállítást január 20-án pótoljuk. a szelektív hulladékgyűjtés Pilisvörösvár egyes részein. Az elmaradt szelektív szállítást január 28-án pótoljuk. a kommunális hulladékgyűjtés Etyek településen a Kilátó utca környékén. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 21-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot. a kommunális hulladékgyűjtés Biatorbágy település egyes részein. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 21-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezésre kerülő plusz hulladékot bármilyen zsákból elszállítjuk.   2021.01.15-én a kommunális hulladékgyűjtés Vértesacsa településen a József Attila utca egy részében, Vörösmarty utca egyes szakaszaiban, Patóhegyi utcában, Petőfi Sándor utcában, Rózsadombi utca külső részén. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 22-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.     Megértésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Solymári Ügyfélszolgálat nyitvatartási idő

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy solymári ügyfélszolgálatunk az alábbiak szerint tart nyitva:   minden hónap első csütörtök 11.00 - 12.30 és 13.00 - 15.00   Ügyfélszolgálati irodák: https://deponia.hu/ugyfelszolgalati_irodak   Együttműködésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Fenyőfák elszállítása

A Depónia Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit a fenyőfák, karácsonyfák elszállításának menetéről: Székesfehérvár: A fenyőfák elszállítása: a tömbházas övezetekben 2021. január 04 – 29. közötti időszakban a családi házas övezetekben 2021. január 04 – 08. közötti héten, továbbá 2021. január 18 – 22. közötti héten történik a települési hulladék (kommunális hulladék) gyűjtési napján. Kérjük, hogy a gyűjtőedények mellé helyezzék ki a fákat úgy, hogy az se a gyalogos, se a jármű forgalmat ne zavarja. A kidobásra ítélt karácsonyfákat minden díszítő elemtől szükséges megszabadítani, mert a későbbi hasznosítást valamint a begyűjtést akadályozza az idegen anyag. Közszolgáltatási területünkhöz tartozó további településeken a fenyőfák elszállításának időpontját a www.deponia.hu oldalon található településenkénti hulladéknaptárunk tartalmazza.   Köszönjük együttműködésüket! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Pilisvörösvári Hulladékudvar Ünnepi Nyitvatartás Változás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pilisvörösvári Hulladékudvar 2020. december 24-én, csütörtökön technikai okok miatt ZÁRVA.   További ünnepi nyitvatartásunkkal kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el: https://deponia.hu/node/989   Megértésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.

Oldalak